Mazzel tov!

Je krijgt een introductie tot de Joodse gemeenschap. De gids neemt je mee langs winkels en woningen in de buurt van het Centraal Station en door de Diamantwijk. Over Jood en Belg zijn. En zeker ook over wat ons bindt, meer dan over wat ons verdeelt. Tijdens de wandeling krijg je een introductie tot de Joodse gemeenschap. De gids neemt je mee langs winkels en woningen in de buurt van het ...

Waar
CC Schoten - Op locatie, ,
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 14.0
Basistarief: € 14,00
abo: € 12,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Contact
cultuurdienst@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
Je krijgt een introductie tot de Joodse gemeenschap. De gids neemt je mee langs winkels en woningen in de buurt van het Centraal Station en door de Diamantwijk. Over Jood en Belg zijn. En zeker ook over wat ons bindt, meer dan over wat ons verdeelt.

Tijdens de wandeling krijg je een introductie tot de Joodse gemeenschap. De gids neemt je mee langs winkels en woningen in de buurt van het Centraal Station en door de Diamantwijk. Het gaat over werken en feesten. Over Jood en Belg zijn. Over de impact van geloof op het dagelijks leven. En zeker ook over wat ons bindt, meer dan over wat ons verdeelt. Tijdens de wandeling bezoeken we ook een synagoge. Daar vertelt uw joodse gastheer over geloofsbeleving en is er ruimte voor het stellen van vragen.