Marona

Marona, een snoezige straathond denkt tijdens haar laatste momenten terug aan haar leven. Aan de schattige puppy die ze ooit was en aan alle mensen van wie ze onvoorwaardelijk heeft gehouden: een acrobaat, een bouwvakker en een klein meisje dat beloofde om er altijd voor haar te zijn. Marona is een film m "Iedereen heeft recht op liefde en een lekker bot." Dat vindt Marona, een snoezige ...

Waar
CC Schoten - De Kaekelaar, Sint-Cordulastraat 10, 2900 Schoten
Wanneer
wo 21/10 2020 om 14:00
Organisatie
Prijs
€ 5.0
Basistarief: € 5,00
-16/+60: € 3,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Contact
cultuurcentrum@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
Marona, een snoezige straathond denkt tijdens haar laatste momenten terug aan haar leven. Aan de schattige puppy die ze ooit was en aan alle mensen van wie ze onvoorwaardelijk heeft gehouden: een acrobaat, een bouwvakker en een klein meisje dat beloofde om er altijd voor haar te zijn.


Marona is een film m

"Iedereen heeft recht op liefde en een lekker bot." Dat vindt Marona, een snoezige straathond met een hartvormig neusje. Tijdens haar laatste momenten denkt ze terug aan haar leven. Aan de schattige puppy die ze ooit was en aan alle mensen van wie ze onvoorwaardelijk heeft gehouden: een acrobaat, een bouwvakker en een klein meisje dat beloofde om er altijd voor haar te zijn.


Marona is een film met een sterke emotionele impact op kinderen en volwassenen. Het schitterende grafische universum van Marona werd gecreëerd door de Belgische illustrator Brecht Evens en is van een oogverblindende schoonheid.