Lulletje

Lulletje is een triestig, maar hoopvol verhaal. Johan Petit vertelt, terwijl Pieter Theuns, Jutta Troch en Tom Pintens voor de troostende muziek zorgen. Lulletje. Een triestig, maar hoopvol verhaal. Vorig jaar liep Johan Petit zoals zovelen tegen de muur. Hij kroop zijn bed in, likte zijn wonden en krabbelde terug recht. Met ‘Lulletje’ probeert hij te achterhalen hoe het zover kwam. We leven ...

Waar
CC Schoten - De Kaekelaar, Sint-Cordulastraat 10, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 16.0
Basistarief: € 16,00
abo: € 12,00
student (met kaart): € 8,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Contact
els@marthatentatief.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
Lulletje is een triestig, maar hoopvol verhaal. Johan Petit vertelt, terwijl Pieter Theuns, Jutta Troch en Tom Pintens voor de troostende muziek zorgen.

Lulletje. Een triestig, maar hoopvol verhaal. Vorig jaar liep Johan Petit zoals zovelen tegen de muur. Hij kroop zijn bed in, likte zijn wonden en krabbelde terug recht. Met ‘Lulletje’ probeert hij te achterhalen hoe het zover kwam. We leven in een onzekere en tegelijk ook opwindende tijd. De wereld ligt aan onze voeten. Alles is mogelijk. Willen is kunnen. Maar wat doen we met de prutsers en sukkelaars? Klinkt ernstig allemaal, maar wie Johan kent, weet dat er gelachen mag worden. Lulletje is een coproductie van MartHa!tentatief en B.O.X., een collectief dat hedendaagse muziek vermengt met de klankrijkdom van de barok. Pieter Theuns zorgt samen met Jutta Troch en Tom Pintens voor de troostende muziek.