Lodewijk de koningspinguin

Dimitri Leue strijkt neer in Schoten. Hij regisseert en speelt mee in ‘Lodewijk De Koningspinguïn’. Lodewijk is een beetje een vreemde pinguïn. Een waggelaar, een twijfelaar, een niet-weten-wat-te-doeneraar. Kunnen pinguïns eigenlijk vliegen? Misschien wel, maar misschien ook niet. Lodewijk weet het niet. Maar hij wil het wel uitzoeken. Sommigen geloven in hem terwijl anderen hem een rare ...

Waar
Cultuurcentrum Schoten - De Kaekelaar
Sint Cordulastraat 10, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 8.0
Basistarief: 8,00 €
kind (-12): 5,00 €
kortingscode abo CC Schoten: 6,00 €
Contact
Telefoonnummer: 03 685 02 56
Meer informatie
Dimitri Leue strijkt neer in Schoten. Hij regisseert en speelt mee in ‘Lodewijk De Koningspinguïn’.
Lodewijk is een beetje een vreemde pinguïn. Een waggelaar, een twijfelaar, een niet-weten-wat-te-doeneraar. Kunnen pinguïns eigenlijk vliegen? Misschien wel, maar misschien ook niet. Lodewijk weet het niet. Maar hij wil het wel uitzoeken.
Sommigen geloven in hem terwijl anderen hem een rare snuiter vinden.
Zelfs koningspinguïn Frederik de Derde, de koning der koningspinguïns, krijgt interesse in deze vreemde pinguïn. Lodewijk is een beetje gek, maar niet gek genoeg. Hij is een beetje anders. Mag dat?

Dimitri schreef deze mooie en pakkende voorstelling met prachtige muziek van Benjamin Boutreur.
Sabine Clement illustreerde het boek.

Dit verhaal is heerlijk genieten voor jong en oud, voor vanaf 8 jaar. Een fijne mix van humor, beeld, muziek, dans, theater en tikkeltje filosofie.

Deze productie is een samenwerking tussen de Gemeentelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans, CC De Kaekelaar verschillende de basisscholen uit Schoten.

Bron: UiTinVlaanderen.be