Live Concert: Psychonaut + Huracán

Elke maand brengt JH Kaddish je een greep uit het beloftevolle muzikale landschap dat België te bieden heeft. In november is het tijd voor psychedelische post-metal! —————————————————————————————————— LINE UP —————————————————————————————————— PSYCHONAUT Dat Psychonaut hoge toppen aan het scheren is, hoeven we je vast niet meer uit te leggen. Deze zomer alleen al stonden ze te pronken op ...

Waar
Jh Kaddish
Vordensteinstraat 50, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 5.0
Basistarief: 5,00 €
+25 jaar vvk: 7,00 €
ADK (alle leeftijden): 10,00 €
Meer informatie
Elke maand brengt JH Kaddish je een greep uit het beloftevolle muzikale landschap dat België te bieden heeft. In november is het tijd voor psychedelische post-metal!


——————————————————————————————————
LINE UP
——————————————————————————————————


PSYCHONAUT
Dat Psychonaut hoge toppen aan het scheren is, hoeven we je vast niet meer uit te leggen. Deze zomer alleen al stonden ze te pronken op festivals zoals Maanrock, Alcatraz, Villa Pace en Rock Herk. Dit driekoppig psychedelic post-metal collectief uit Mechelen combineert invloeden uit jaren ’70 bands zoals Led Zeppelin en Pink Floyd met meer hedendaagse toppers zoals Tool en Amenra.
Hun epische debuut ‘Unfold The God Man’ werd in 2018 in eigen beheer uitgebracht en door menig recensent opgepikt als ‘dé metalplaat van 2018’. Reden genoeg om dat live te komen zien, dus!

🎧 https://open.spotify.com/album/5KsiEaZGrtxCbuQ1cBhstV?si=zQYedAZqTw2cljEJUGxy0g


Huracán
Huracán is de k'iche' maya god van wind, storm en vuur. Ranzige riffs. Beenhard. Onvoorspelbaar. De groezelige neven van Matt Pike en King Buzzo.
Na een 10" EP in 2015, bracht het Gents-Antwerpse Huracan haar debuutalbum "Realm Of Instability" uit. Het album, opgenomen en gemixt door Frank Rotthier (Bliksem, Psychonaut, Your Highness) en gemasterd door Brad Boatright (Yob, High On Fire, Sleep, Converge, ...) werd lovend onthaald in de pers.
Een nieuwe plaat is in de maak. De heren lieten najaar 2018 al 2 nieuwe nummers op de wereld los, "Sky Burial" en "Unfortunate". Beiden werden live opgenomen tijdens een TRIX Live Studio Sessie.

🎧 https://open.spotify.com/album/0TWUNQ8OVsJ5INVNtoEuvi——————————————————————————————————
INFO
——————————————————————————————————

Tickets: binnenkort beschikbaar!

Leden krijgen hun ledenvoordeel aan de kassa. Lid worden van het coolste jeugdhuis van Vlaanderen (en vér daarbuiten)? Stuur een mailtje naar caia@kaddish.be voor meer info.

——————————————————————————————————

Bron: UiTinVlaanderen.be