Live Concert: Gloria Boateng + Anysa

Elke maand brengt JH Kaddish je een greep uit het beloftevolle muzikale landschap dat België te bieden heeft. In mei betekent dat: girl power! Gloria Boateng Onbezonnen pende ze haar eerste teksten neer op haar dertiende. Geïnspireerd door rappen en Eminem maakte de Gentse met Ghanese roots haar intrede in de muziekwereld. Het begon met een speelgoedpiano, die ze al snel verving door een micro ...

Waar
Jh Kaddish
Vordensteinstraat 50, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 13.0
Basistarief: 13,00 €
Voorverkoop: 9,00 €
Meer informatie
Elke maand brengt JH Kaddish je een greep uit het beloftevolle muzikale landschap dat België te bieden heeft. In mei betekent dat: girl power!

Gloria Boateng
Onbezonnen pende ze haar eerste teksten neer op haar dertiende. Geïnspireerd door rappen en Eminem maakte de Gentse met Ghanese roots haar intrede in de muziekwereld. Het begon met
een speelgoedpiano, die ze al snel verving door een micro waarmee ze de hiphopwereld ontdekte.

Als vrouwelijke rapster verzorgde ze na enkele jaren de voorprogramma’s van onder andere Nneka, Macy Grey, Selah Sue, The Roots, The Opposites en Kidnoize. Daarnaast opende Gloria Couleur Café met de groep BRZZVLL, stond ze in de finale van Humo’s Rock Rally, won ze Vi.be On Air van Studio Brussel en bemachtigde een plaats op het Sziget Festival en op Les Ardentes.

De energieke, catchy beats laten niemand onbewogen wanneer Gloria Boateng op het podium staat. Ook daarnaast zit ze niet stil: “Muziek creëren is een manier om mezelf kenbaar te maken, om anderen te tonen hoe ik mij voel en waar ik voor sta.” Voor Gloria is muziek maken een passie, deze muziek delen met de wereld is haar ambitie. De laatste jaren werd echter duidelijk dat ze absoluut niet in één hokje past. Ze kan het best omschreven worden als een singer-songwriter met invloeden van soul en rap tot electro. Als autodidact slaagt ze er daarnaast in haar eigen beats te produceren. De eerste noot van een nieuw lied is voor haar steevast vergezeld van tekst, emotie en visuals.

Met haar swingende grooves, pulserende beats en female power komt ze zich helemaal uitleven op ons podium!! No booty will be left unmoved!

Support: Anysa

Deuren: 20u
Tickets: € 9 vvk / € 13 adk

Koop je tickets hier: https://gloriaboateng.eventsquare.co

Leden krijgen hun ledenvoordeel aan de kassa. Lid worden van het coolste jeugdhuis van Vlaanderen (en vér daarbuiten)? Stuur een mailtje naar caia@kaddish.be voor meer info.

Bron: UiTinVlaanderen.be