Lentebloeiers op Vordenstein

Lentebloeiers op Vordenstein - 24 maart 2019 Maart is de lentemaand en dan begint het bij elke rechtgeaarde tuinliefhebber te kriebelen bij al dat ontluikend plantengeweld. In de tuinen komt het leven weer op gang met prachtig ontluikende bloesems, krokussen, sleutelbloemen en tulpen. Net zoals de voorbije jaren heeft, net voor het officiële begin van de lente, in de Oranjerietuin van het ...

Waar
Orangerietuin domein Vordenstein
Kopstraat - parking, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Meer informatie
Lentebloeiers op Vordenstein - 24 maart 2019
Maart is de lentemaand en dan begint het bij elke rechtgeaarde tuinliefhebber te kriebelen bij al dat ontluikend plantengeweld.
In de tuinen komt het leven weer op gang met prachtig ontluikende bloesems, krokussen, sleutelbloemen en tulpen.
Net zoals de voorbije jaren heeft, net voor het officiële begin van de lente,
in de Oranjerietuin van het domein Vordenstein te Schoten de vroegste lentebeurs van het land plaats.
Op Lentebloeiers op Vordenstein vindt u immers gespecialiseerde kwekers en liefhebbers die u de beste en zeldzaamste planten aanbieden.
De nieuwste voorjaarsbloeiende heesters, bol- en knolgewassen, rotsplanten, de nieuwste vaste planten en clematis evenals fruitbomen, kleinfruit en groentezaden worden u aangeboden door ervaren specialisten die u meteen inwijden met tips over de verzorging van deze kleinoden.
Dit jaar zullen verschillende standhouders hun aanbod en kunde extra in de kijker plaatsen meer hierover op onze website: www.tuinpunt .be

Samenwerking van tuinpunt vzw. en Agentschap Natuur en Bos.

Lentebloeiers op Vordenstein op zondag 24 maart 2019 van 10 tot 17 uur ,in de Oranjerietuin van Vordenstein te Schoten (Ingang via parking Kopstraat).
Honden niet toegelaten op het domein

Bron: UiTinVlaanderen.be