Kusje Op De Wonden : Eerste hulp bij baby's en kinderen

Geef je het best een kusje op de wonde? Nee, eigenlijk niet. Toch hoeft het niet veel moeilijker te zijn dan dit wijdverspreide gezegde. Wie zorg draagt voor jonge kinderen, moet niet noodzakelijk een grote expert te zijn om eerste hulp te kunnen bieden in eenvoudige of zelfs ernstigere situaties. Door enkele basishandelingen te leren kan je al veel doen. We leren je wat je zelf kan doen bij ...

Waar
Rode Kruis-Schoten lokaal
gasketelplein 12, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Meer informatie
Geef je het best een kusje op de wonde? Nee, eigenlijk niet. Toch hoeft het niet veel moeilijker te zijn dan dit wijdverspreide gezegde. Wie zorg draagt voor jonge kinderen, moet niet noodzakelijk een grote expert te zijn om eerste hulp te kunnen bieden in eenvoudige of zelfs ernstigere situaties.

Door enkele basishandelingen te leren kan je al veel doen. We leren je wat je zelf kan doen bij vaak voorkomende verwondingen en bij specifieke ziektebeelden, en wanneer je gespecialiseerde hulp moet raadplegen.

Deze cursus richt zich vooral op ouders en grootouders. Deze avond gaat door op 3 december 2019 in ons lokaal op het Gasketelplein 12 (voor het politiekantoor)

Inschrijven kan door e-mail te sturen met je naam, e-mail en telefoonnummer naar heidi.herrygers@vrijwilliger.rodekruis.be

Bron: UiTinVlaanderen.be