Killie Billie

Theater FroeFroe speelt met Killie Billie is figurentheater op snelheid. Een waanzinnige rollercoaster van spel, muziek en video vol spannende momenten. Op een dag komt de crash. Papa en mama gaan uit elkaar. RudyRUDY, het maatje van Billie, vindt het wel goed, want WeekomWeek-kinderen hebben toch een fijn leven. Alles dubbel: huizen, cadeautjes en plusvaders en plusmoeders, plusoma’s en ...

Waar
CC Schoten - De Kaekelaar, Sint-Cordulastraat 10, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 8.0
Basistarief: € 8,00
kind (-12): € 5,00
lid gezinsbond: € 6,00
abo: € 6,00
babysit: € 2,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Contact
cultuurcentrum@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
Theater FroeFroe speelt met Killie Billie is figurentheater op snelheid. Een waanzinnige rollercoaster van spel, muziek en video vol spannende momenten.

Op een dag komt de crash. Papa en mama gaan uit elkaar. RudyRUDY, het maatje van Billie, vindt het wel goed, want WeekomWeek-kinderen hebben toch een fijn leven. Alles dubbel: huizen, cadeautjes en plusvaders en plusmoeders, plusoma’s en plusopa’s. Natuurlijk zijn de afspraken niet overal gelijk en dat is soms vervelend. Afspraken brengen structuur in het leven van een kind, zeggen papa’s en mama’s. Maar als kind wil je maar één ding: dat papa en mama gelukkig zijn en vooral… weer samen.

“Elk verhaal heeft een begin, een midden en een einde, gelukkig niet noodzakelijk in die volgorde.” Tim Burton

Killie Billie is figurentheater op snelheid. Een waanzinnige rollercoaster van spel, muziek en video vol spannende momenten.