Kasteelconcert: Steven De bruyn (solo) - GEANNULEERD

Steven De bruyn tovert de mondharmonica om tot een sexy instrument. Hij tast de grenzen ervan af alsof hij boterhammen smeert. Maar het publiek krijgt hij bij elke spannende of breekbare melodie tot op het puntje van de stoel. Na een kwarteeuw veelkoppig en vaak uitbundig samenspel, gaat Steven De bruyn, gangmaker van El Fish en The Rhythm Junks, solo. Wanneer Steven eind jaren 80 ...

Waar
CC Schoten - De Kaekelaar, Sint-Cordulastraat 10, 2900 Schoten
Wanneer
do 11/03 2021 om 20:00 tot 20:00
Organisatie
Prijs
€ 12.0
Basistarief: € 12,00
vriendenpas CC Schoten 2020-2021: € 10,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Contact
cultuurcentrum@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
Steven De bruyn tovert de mondharmonica om tot een sexy instrument. Hij tast de grenzen ervan af alsof hij boterhammen smeert. Maar het publiek krijgt hij bij elke spannende of breekbare melodie tot op het puntje van de stoel.

Na een kwarteeuw veelkoppig en vaak uitbundig samenspel, gaat Steven De bruyn, gangmaker van El Fish en The Rhythm Junks, solo.

Wanneer Steven eind jaren 80 mondharmonica begint te spelen, droomt hij ervan dat dit kleine tuig zijn paspoort tot de wereld zal worden. Sinds dat moment leeft hij voor die droom en maakt hij van het ‘noeneke’ zowaar een sexy instrument. Het aftasten van de grenzen van de harmonica is voor Steven de normaalste zaak van de wereld. Toch is niets zo spannend en kwetsbaar als hem alleen met zijn instrument muziek zien maken en zien performen.

Live wordt Steven begeleid door Jasper Hautekiet, begenadigd muzikant en compagnon de route.

“Spannend, stads, gelouterd: De bruyn heeft het beste album van zijn carrière afgeleverd.” **** - FocusKnack