Kasteelconcert: Bert Dockx

Met zijn nieuwste soloalbum ‘Transit’ brengt Bert Dockx een reeks avontuurlijke bewerkingen van iconische songs. Kom binnen in het gezellige salon van het Kasteel van Schoten. Drankjes en hapjes zijn binnen handbereik, net als de artiesten. Straffe muzikanten, een intieme setting en een minimum aan versterking. Pure muziek zonder barrières. Met zijn nieuwste soloalbum ‘Transit’ brengt Bert ...

Waar
CC Schoten - Kasteel van Schoten (grote zaal), Kasteeldreef 61, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 12.0
Basistarief: € 12,00
abo: € 10,00
aan de kassa: € 13,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Contact
cultuurcentrum@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
Met zijn nieuwste soloalbum ‘Transit’ brengt Bert Dockx een reeks avontuurlijke bewerkingen van iconische songs.

Kom binnen in het gezellige salon van het Kasteel van Schoten. Drankjes en hapjes zijn binnen handbereik, net als de artiesten. Straffe muzikanten, een intieme setting en een minimum aan versterking. Pure muziek zonder barrières.

Met zijn nieuwste soloalbum ‘Transit’ brengt Bert Dockx een reeks avontuurlijke bewerkingen van iconische songs. Wie Bert Dockx al aan het werk zag bij Flying Horseman en Dans Dans, weet hoe intens en sfeerrijk zijn optredens kunnen zijn. Hij brengt geen slaafse covers, maar eert het origineel door het zich eigen te maken. Op een verrassende manier verklankt Dockx de diepe connectie die hij voelt met deze muziek en belicht onvermoede lagen en emoties in bekende songs (o.a. I’m On Fire van Bruce Springsteen, Albatross van Fleetwood Mac, I Shall Be Released van Bob Dylan).

Verwacht je aan gepassioneerde zang, intense présence, bezeten en bevlogen gitaarspel, ruimte voor improvisatie en de extase van het moment.