Kasteelconcert: And They Spoke in Anthems

And They Spoke in Anthems brengt nummers die zowel uitgepuurd als rijk klinken. Voeg daarbij een portie zelfrelativering en je zit gebeiteld voor een avond waar het muziekplezier vanaf druipt. Kom binnen in het gezellige salon van het Kasteel van Schoten. Drankjes en hapjes zijn binnen handbereik, net als de artiesten. Straffe muzikanten, een intieme setting en een minimum aan versterking. ...

Waar
CC Schoten - Kasteel van Schoten (grote zaal), Kasteeldreef 61, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 12.0
Basistarief: € 12,00
abo: € 10,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Contact
cultuurcentrum@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
And They Spoke in Anthems brengt nummers die zowel uitgepuurd als rijk klinken. Voeg daarbij een portie zelfrelativering en je zit gebeiteld voor een avond waar het muziekplezier vanaf druipt.

Kom binnen in het gezellige salon van het Kasteel van Schoten. Drankjes en hapjes zijn binnen handbereik, net als de artiesten. Straffe muzikanten, een intieme setting en een minimum aan versterking. Pure muziek zonder barrières.

Vijf jaar na zijn goed onthaalde debuutalbum ‘June’ wil singer-songwriter Arne Leurentop zijn publiek opnieuw betoveren met melancholische melodieën. De nieuwe plaat luistert naar de naam ‘Money Time’ en is, zoals we het van And They Spoke in Anthems gewoon zijn, sprankelend en meeslepend. De voormalige one-manband mag ondertussen dan wel uitgebreid zijn tot drie leden, toch blijft hij erin slagen om nummers te brengen die zowel uitgepuurd als rijk klinken. Voeg daarbij een portie zelfrelativering en u zit gebeiteld voor een avond waar het muziekplezier vanaf druipt.