Kajakcursus in augustus / september 2020

Je leert op de cursus de basistechnieken van het kajakken, zodat je op een vaardige en verantwoorde manier in een boot kan stappen. Na enkele lessen zwalk je niet meer over het water, kan je op tijd stoppen en achteruit varen. Er staat een ervaren instructeur voor je klaar. Op drie woensdagavonden leer je al heel wat! Je betaalt een klein bedrag dat bedoeld is voor het gebruik van het ...

Waar
Schotense Kajak Klub vzw
Botermelkdijk 280a, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Schotense Kajak Klub vzw
Prijs
€ 25.0
Je betaalt een klein bedrag dat bedoeld is voor het gebruik van het materiaal en wordt afgetrokken van het eerste lidgeld, mocht je besluiten dat kajakken echt je ding is en het clubleven je wel aanstaat.Je verliest er dus niets bij om het eens te proberen.
Meer informatie
Je leert op de cursus de basistechnieken van het kajakken, zodat je op een vaardige en verantwoorde manier in een boot kan stappen. Na enkele lessen zwalk je niet meer over het water, kan je op tijd stoppen en achteruit varen. Er staat een ervaren instructeur voor je klaar. Op drie woensdagavonden leer je al heel wat!

Je betaalt een klein bedrag dat bedoeld is voor het gebruik van het materiaal. Mocht je besluiten dat kajakken echt je ding is en het clubleven je wel aanstaat kan je lid worden na de cursus en betaal je voor de rest van het jaar de helft van het lidgeld.
Je verliest er dus niets bij om het eens te proberen. Op tijd inschrijven is de boodschap !
Dat kan je op de website (http://www.skk.be/index.php/informatie/kajakcursus) of kom even langs op woensdagavond (vanaf 1/4/20) of zondagmiddag.

Doel van deze initiatie:

Aanleren van de vaartechniek: - de technische vaardigheden
- de tactische vaardigheden
Inzicht verschaffen over de mogelijkheden die de kajaksport te bieden heeft.
De deelnemers de kans bieden het A-brevet te behalen.
Dit brevet biedt de mogelijkheid om achteraf aan de cursussen voor meer gevorderden deel te nemen.
Inzicht verschaffen over de achtergrond van de kano- en kajaksport en hen eventueel bijstaan en adviseren bij hun materiaalkeuze.

Bron: UiTinVlaanderen.be