K.A.L.M.

Met de K.A.L.M.-methode leren psychologen Sonja Verhaeren en Rik Willems je in negen stappen hoe kalmte jouw superkracht kan worden. De tiende stap is je rustige stap naar buiten, wanneer je de zaal verlaat. Hun boeken KALM BEN JE STERK, ONTZENUW IEDERE SITUATIE en KALMST DUURT HET LANGST zijn wereldwijde bestsellers. De twee schrijvers beschouwen het als hun plicht om de mensheid te kalmeren. ...

Waar
CC Schoten - De Kaekelaar, Sint-Cordulastraat 10, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 17.0
Basistarief: € 17,00
student (met kaart): € 10,00
vriendenpas CC Schoten 2020-2021: € 14,00
Reservaties
Bestel tickets, Bestel tickets
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Contact
cultuurcentrum@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
Met de K.A.L.M.-methode leren psychologen Sonja Verhaeren en Rik Willems je in negen stappen hoe kalmte jouw superkracht kan worden. De tiende stap is je rustige stap naar buiten, wanneer je de zaal verlaat.

Hun boeken KALM BEN JE STERK, ONTZENUW IEDERE SITUATIE en KALMST DUURT HET LANGST zijn wereldwijde bestsellers. De twee schrijvers beschouwen het als hun plicht om de mensheid te kalmeren.

Samen presenteren ze hun c-uur-sus. Want op één uur tijd slagen zij erin om je leven te veranderen.

Kathelijne Verbeke en Warre Borgmans kruipen in de huid van twee collega’s die samen zalen afschuimen om hun verhaal te vertellen. Ze kennen elkaar al jaar en dag. Het publiek is al altijd hun hoogste goed. De boodschap dient de ontvanger te bereiken. Maar wordt het niet eens tijd dat ze naar zichzelf luisteren?