Jef Neve & Teus Nobel

Jef Neve en Teus Nobel spelen eigen composities in combinatie met leuke jazzstandards. Op het podium plagen en dagen ze elkaar uit, maar ze voelen elkaar vooral heel goed aan. Een plezier om naar te kijken en luisteren! Jef Neve en trompettist Teus Nobel leerden elkaar kennen tijdens het maken van Neves meest recente album ‘Spirit Control’. De samenwerking tijdens de opnames van het album ...

Waar
CC Schoten - De Kaekelaar, Sint-Cordulastraat 10, 2900 Schoten
Wanneer
do 07/11 2019 om 20:00
Organisatie
Prijs
€ 20.0
Basistarief: € 20,00
abo: € 18,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Contact
cultuurcentrum@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
Jef Neve en Teus Nobel spelen eigen composities in combinatie met leuke jazzstandards. Op het podium plagen en dagen ze elkaar uit, maar ze voelen elkaar vooral heel goed aan. Een plezier om naar te kijken en luisteren!

Jef Neve en trompettist Teus Nobel leerden elkaar kennen tijdens het maken van Neves meest recente album ‘Spirit Control’. De samenwerking tijdens de opnames van het album verliep zo goed dat Teus mee op tournee ging, waardoor hun muzikale en vriendschappelijke connectie alleen maar groeide.

Een concert met composities van Jef Neve en Teus Nobel. Dit in combinatie met enkele leuke jazzstandards, doorspekt met praatjes van twee verbaal heel sterke heren die elkaar op het podium uitdagen en plagen, maar vooral heel goed aanvoelen. Een plezier om naar te kijken en luisteren!