Jacht op vals nieuws - AFGELAST WEGENS CORONA

Een onafhankelijk journalist toont je het ware gelaat van vals nieuws. Zijn verhaal is hard en ontluisterend, maar verhelderend. Het helpt je om een gefundeerde opinie te vormen over de grote conflicten. Een onafhankelijk journalist neemt je mee in de zoektocht naar het ware gelaat van vals nieuws. Hij toont met woord en beeld dat zowel het echte als het valse nieuws uit een onverwachte hoek ...

Waar
Kasteel van Schoten, Kasteeldreef 61 , 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Markant Schoten
Prijs
€ 6.0
Contact
markantschoten@hotmail.com
Telefoonnummer: 0494 54 78 59
Meer informatie
Een onafhankelijk journalist toont je het ware gelaat van vals nieuws. Zijn verhaal is hard en ontluisterend, maar verhelderend. Het helpt je om een gefundeerde opinie te vormen over de grote conflicten.

Een onafhankelijk journalist neemt je mee in de zoektocht naar het ware gelaat van vals nieuws. Hij toont met woord en beeld dat zowel het echte als het valse nieuws uit een onverwachte hoek komen. Zijn verhaal is hard en ontluisterend, maar verhelderend. Deze presentatie helpt je om de juiste bronnen in vraag te stellen. En om een gefundeerde opinie te vormen over de grotere conflicten. #makeupyourownmind als het ware. Het verhaal kan gepresenteerd worden vanuit twee invalshoeken die de organisator (of de deelnemers op het moment zelf) kunnen kiezen: Syrië of Rusland. Deze voordracht wordt georganiseerd door Markant Schoten in samenwerking met Vormingplus regio Antwerpen.