Infocafé: 'Klein geluk voor mantelzorgers'

Mantelzorger zijn is iets wat je meestal overkomt: je partner, ouder, kind of vriend wordt ziek en jij neemt een deel van de zorg op je. Mantelzorger zijn vergt ook heel wat van je. Het is daarom belangrijk niet te vergeten goed voor jezelf te zorgen. Samana maakte het boek ‘Klein geluk voor de mantelzorger in Vlaanderen’, een boek vol ‘recepten’ en tips om je aan de slag te gaan rond je eigen ...

Waar
LDC Cogelshof
Deuzeldlaan 49, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Samana regio Antwerpen
Prijs
gratis
Reservaties
mantelzorg.antwerpen@samana.be
Telefoonnummer: 03 221 95 70
Contact
mantelzorg.antwerpen@samana.be
Telefoonnummer: 03 221 95 70
Meer informatie
Mantelzorger zijn is iets wat je meestal overkomt: je partner, ouder, kind of vriend wordt ziek en jij neemt een deel van de zorg op je. Mantelzorger zijn vergt ook heel wat van je. Het is daarom belangrijk niet te vergeten goed voor jezelf te zorgen.
Samana maakte het boek ‘Klein geluk voor de mantelzorger in Vlaanderen’, een boek vol ‘recepten’ en tips om je aan de slag te gaan rond je eigen mantelzorgsituatie.
Maar nu zijn er ook workshops!
Tijdens deze workshop leer je de ‘recepten’ en tips uit dit boek te gebruiken om je even te laten verademen. Simpele, kleine oefeningen sluiten aan bij jouw noden als mantelzorger. Je leert je eigen behoeften aan rust, ontspanning, energie, contact of vrolijkheid kennen… Zo kom je zelf weer aan het roer te staan van je eigen leven.
Een fijne, losse workshop vol tips en kleine praktische oefeningen …

Bron: UiTinVlaanderen.be