Hitler is dood

Hitler is dood. Zijn voornaamste secondanten Goebbels en Himmler hebben zich van het leven beroofd. De ‘As van het kwaad’ is overwonnen, de wereld ligt in puin. Er moet aan een opkuis begonnen worden en schuldigen moeten worden gestraft. Hitler is dood. Zijn voornaamste secondanten Goebbels en Himmler hebben zich van het leven beroofd. Al snel vallen Goering en Speer in handen van het Westen. ...

Waar
CC Schoten - De Kaekelaar, Sint-Cordulastraat 10, 2900 Schoten
Wanneer
di 19/05 2020 om 20:00
Organisatie
Prijs
€ 20.0
Basistarief: € 20,00
abo: € 18,00
student (met kaart): € 18,00
aan de kassa student (met kaart): € 19,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Contact
cultuurcentrum@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
Hitler is dood. Zijn voornaamste secondanten Goebbels en Himmler hebben zich van het leven beroofd. De ‘As van het kwaad’ is overwonnen, de wereld ligt in puin. Er moet aan een opkuis begonnen worden en schuldigen moeten worden gestraft.

Hitler is dood. Zijn voornaamste secondanten Goebbels en Himmler hebben zich van het leven beroofd. Al snel vallen Goering en Speer in handen van het Westen. De ‘As van het kwaad’ is overwonnen, de wereld ligt in puin. Er moet aan een opkuis begonnen worden en schuldigen moeten worden gestraft.
Tegen de achtergrond van een stad in puin pogen vier jonge geallieerde medewerkers een moraal te ontwikkelen voor de toekomst. Tussen de beklaagden ontstaan intussen onderlinge spanningen en meningsverschillen, want de overlevingsstrategie van de één betekent het doodvonnis voor de ander. Hitler is dood. Maar de bittere erfenis die hij nalaat, is enorm.