Hello!Schoten editie 61

Ook in de zomer van 2019 neemt Hello!Schoten voor een week het gemeentepark van Schoten over om een internationaal feest te bouwen. Tijdens de vorige editie waren er al een paar veranderingen in de aloude formule geslopen. Bezoekers kuierden langs de mooie decoraties op het terrein, genoten van een drankje in een lounge van paletten en de tafels waren voorzien van prachtig geschilderde ...

Waar
Park van Schoten
Kasteeldreef 61, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Reservaties
www.helloschoten.be
Telefoonnummer: +3236581058
Contact
pr@helloschoten.be
Telefoonnummer: +3236581058
Meer informatie
Ook in de zomer van 2019 neemt Hello!Schoten voor een week het gemeentepark van Schoten over om een internationaal feest te bouwen.

Tijdens de vorige editie waren er al een paar veranderingen in de aloude formule geslopen. Bezoekers kuierden langs de mooie decoraties op het terrein, genoten van een drankje in een lounge van paletten en de tafels waren voorzien van prachtig geschilderde asbakken.

Op het podium was een gigantisch scherm geïnstalleerd waar tijdens de voorstellingen beeldmateriaal van de groepen getoond werd. Zo kon het publiek alvast de ogen de kost geven tijdens de aankondiging. Ook tijdens de animatieavonden (denk aan Lisa Smolders en DJ F.R.A.N.K.) zorgde dit scherm voor net dat beetje extra.

Ondertussen kijken alle vrijwillige medewerkers van Hello!Schoten alweer uit naar de volgende editie. Er wordt weer lustig geknutseld, en niet alleen aan de inrichting van het terrein.

Voor de 61ste editie wordt het weekend onder handen genomen. Daar vertellen we liever nog niet te veel over, we zien jullie heel graag op zaterdag 13 en zondag 14 juli om de nieuwigheden te komen ontdekken!

Uiteraard nodigen we ook dit jaar weer vrienden uit van over de hele wereld. Met de groep BAFOPAZ (Bolivië), die publiekslieveling was in 2015, zijn we al zeker van prachtige muziek en uitbundige dansen. Van Bolivië trekken we naar Kalmukkië (aan de Kaspische Zee) waar de groep Tulpan vandaan komt. Zeker niet minder exotisch is TKF Radha Sarisha uit Indonesië. En dan hebben we nog niets gezegd over de groepen uit Baskenland, Slowakije en Zuid-Afrika.

Kortom, we zijn zeker van alweer een topprogramma en hopen u deze zomer te mogen verwelkomen op ons festivalterrein.

Bron: UiTinVlaanderen.be