Heerlijk bewegen met je lieve lijf

Voor (groot)ouders die samen met hun (klein)kinderen (8-11 jr) een zinvolle en plezierige dag willen doorbrengen met o.a. eenvoudige oefeningen die het lichaamsbewustzijn vergroten. Per volwassene max 2 kdn. Via eutonie en Sherborne geniet groot en klein van meer bewegingsplezier. Dit geeft perspectief op 'n fit en gezond leven, zelfs tot op hoge leeftijd. We gaan spelend en lerend op ...

Waar
Tibetaans Instituut vzw
Kruispadstraat 33, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 20.0
Basistarief: 20,00 €
korting voor leden gezinsbond: 5,00 €
kinderen: 15,00 €
2e kind of volw uit eenzelfde gezin: 10,00 €
Reservaties
renild.vdp@gmail.com
www.eutonie-kempen.com
Telefoonnummer: 014/43.65.11
Contact
renild.vdp@gmail.com
Telefoonnummer: 014/43.65.11
Meer informatie
Voor (groot)ouders die samen met hun (klein)kinderen (8-11 jr) een zinvolle en plezierige dag willen doorbrengen met o.a. eenvoudige oefeningen die het lichaamsbewustzijn vergroten. Per volwassene max 2 kdn. Via eutonie en Sherborne geniet groot en klein van meer bewegingsplezier. Dit geeft perspectief op 'n fit en gezond leven, zelfs tot op hoge leeftijd.

We gaan spelend en lerend op ontdekking doorheen het eigen lieve lijf. Via een waaier van speelse activiteiten, zoeken we verbindend contact met zichzelf en met elkaar.

Het is voor iedere persoon (groot en klein, jong en oud) een weldaad om het eigen lichaam met z'n mogelijkheden én beperkingen beter te leren kennen door actie én door onthaasten en verstillen.
Kortom een deugddoende dag om nog lang van na te genieten in familieverband.

Bron: UiTinVlaanderen.be