GROSSo Mondo Wereldfeest

Op 27 juli kan je in de zomertent terecht voor de eerste editie van Grosso Mondo, een gratis wereldfeest voor jong en oud! Dit initiatief van de Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking start om 14u met een kindernamiddag. Grosso Mondo voorziet demo’s van Capoeira Schoten en Dansgroep Pivolté maar ook heel wat andere animatie zoals kindergrime, met Hilde muziek maken op het podium en ...

Waar
Park van Schoten
Kasteeldreef 61, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Meer informatie
Op 27 juli kan je in de zomertent terecht voor de eerste editie van Grosso Mondo, een gratis wereldfeest voor jong en oud!

Dit initiatief van de Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking start om 14u met een kindernamiddag. Grosso Mondo voorziet demo’s van Capoeira Schoten en Dansgroep Pivolté maar ook heel wat andere animatie zoals kindergrime, met Hilde muziek maken op het podium en een heus wereldspel. Vanaf 18u start het muzikale avondprogramma met onder meer The Young Clac Band, Reggae van Heartwash & Dede Kay en opwindende Latin-Ska muziek van Quantum Café.

Gedurende de hele dag kan je ook terecht aan verschillende info-, verkoop- en eetstandjes uit alle hoeken van de wereld: Sri-Lanka, Tanzania, Oeganda, Bolivia, El Salvador,… Ook andere organisaties als 11.11.11 en Oxfam zullen aanwezig zijn. De GROS, binnenkort ‘De raad voor lokale & mondiale duurzame ontwikkeling’, wil met Grosso Mondo de mondiale duurzame ontwikkeling in de spotlights zetten.

Bron: UiTinVlaanderen.be