Gordon & Paddy (4+)

Gordon & Paddy is een klassieke animatiefilm voor een jong publiek. Met de looks van een schattig prentenboek en het verhaal van een spannende detective. Jarenlang heeft commissaris Gordon de rust in het bos bewaard. Nu droomt hij van zijn pensioen. Met de pientere muis Paddy heeft hij de ideale opvolger gevonden. Voor haar eerste zaak moet Paddy meteen stevig aan de slag: wie heeft de ...

Waar
CC Schoten - De Kaekelaar, Sint-Cordulastraat 10, 2900 Schoten
Wanneer
wo 15/01 2020 om 14:00
Organisatie
Prijs
€ 3.0
Basistarief: € 3,00
basis: € 5,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Contact
cultuurdienst@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
Gordon & Paddy is een klassieke animatiefilm voor een jong publiek. Met de looks van een schattig prentenboek en het verhaal van een spannende detective.

Jarenlang heeft commissaris Gordon de rust in het bos bewaard. Nu droomt hij van zijn pensioen. Met de pientere muis Paddy heeft hij de ideale opvolger gevonden. Voor haar eerste zaak moet Paddy meteen stevig aan de slag: wie heeft de nootjes van de eekhoorn gestolen? Waar is het verdwenen ei gebleven? En is de vos echt een superschurk?

Een klassieke tekenanimatie op maat van een jong publiek. Met de looks van een schattig prentenboek en het verhaal van een spannende detective.