Ga op boekenjacht met de erfgoedapp!

Vang ze, lees ze en laat ze terug los in de vrije natuur! Ben je gek op erfgoed en verslind je graag boeken? Dan is dit de ideale activiteit voor jou. Op Open Monumentendag kan je in de gemeente Schoten op heuse boekenjacht gaan met de ErfgoedApp. De hele dag door verstoppen we boeken aan de verschillende 'haltes' in de ErfgoedApp. Vind je een boek? Dan kan je het meenemen, lezen en nadien ...

Waar
Markt Schoten
Markt , 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Meer informatie
Vang ze, lees ze en laat ze terug los in de vrije natuur!

Ben je gek op erfgoed en verslind je graag boeken? Dan is dit de ideale activiteit voor jou. Op Open Monumentendag kan je in de gemeente Schoten op heuse boekenjacht gaan met de ErfgoedApp. De hele dag door verstoppen we boeken aan de verschillende 'haltes' in de ErfgoedApp.

Vind je een boek? Dan kan je het meenemen, lezen en nadien terug vrijlaten op een andere halte in de ErfgoedApp. Als je liever het boek adopteert, kan je altijd een ander boek uit je eigen collectie vrijlaten. Bovendien maak je kans op een leuke prijs als je een creatieve selfie met je vondst deelt op Instagram met de hashtag #erfgoedschoten.

Wil je meer weten over hoe deze app werkt? Geen nood, je kan de hele dag terecht op onze infostand op het marktplein van Schoten. Veel succes en leesplezier!

Bron: UiTinVlaanderen.be