De Lassies - Jelle Cleymans & Sam Verhoeven

De Lassies brengen de tijd waarin de jukebox en de brillantine keizerlijk het land regeerde, terug tot leven aan de hand van Nederlandstalige liedjes waar al een laagje stof op ligt. De Lassies dromen over lang vervlogen tijden. Over een wereld in technicolor, waarin de jukebox en de brillantine keizerlijk regeerden over het land. De Lassies willen voor even terug naar toen.  Sam Verhoeven en ...

Waar
CC Schoten - De Kaekelaar, Sint-Cordulastraat 10, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 13.0
Basistarief: € 13,00
basis: € 12,00
abo: € 10,00
-25/+60: € 11,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Contact
cultuurcentrum@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
De Lassies brengen de tijd waarin de jukebox en de brillantine keizerlijk het land regeerde, terug tot leven aan de hand van Nederlandstalige liedjes waar al een laagje stof op ligt.

De Lassies dromen over lang vervlogen tijden. Over een wereld in technicolor, waarin de jukebox en de brillantine keizerlijk regeerden over het land. De Lassies willen voor even terug naar toen. 

Sam Verhoeven en Jelle Cleymans zijn al jaren vrienden en hebben allebei een zwak voor Nederlandstalige liedjes. Vooral voor diegene die een beetje vergeten zijn. Als De Lassies brengen ze een volwaardig middagprogramma waarin de liedjes van toen centraal staan. Louis Neefs, Toon Hermans, La Esterella, Willy Alberti, Jo Leemans en vele anderen passeren de revue.