"De kracht van vrouwen, hun kwetsbaarheid en hun engagement"

Hallo! Ik ben Avdia Van Art, beeldend kunstenaar en psycholoog met jarenlange ervaring in kunst en in het geven van groepsworkshops. Waarom is kunst zo belangrijk en welke rol kan spelen in uw leven als vrouw, moeder, single, zelfstandige, werknemer, enz? Wat doet kunst oefenen met me als vrouw, als moeder, als single of getrouwde vrouw? Hoe kan ik werk, gezin en vrije tijd besteding ...

Waar
Schoten Dennenbad
Recreatie Domein Schoten Dennenbad, Kempensedreef 24, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 50.0
Basistarief: 50,00 €
Meer informatie
Hallo! Ik ben Avdia Van Art, beeldend kunstenaar en psycholoog met jarenlange ervaring in kunst en in het geven van groepsworkshops.
Waarom is kunst zo belangrijk en welke rol kan spelen in uw leven als vrouw, moeder, single, zelfstandige, werknemer, enz? Wat doet kunst oefenen met me als vrouw, als moeder, als single of getrouwde vrouw? Hoe kan ik werk, gezin en vrije tijd besteding combineren?
Hoe kunnen we abstracte ideeën, gedachten op doek zetten?
In deze workshop zullen we samen schilderen uit intuïtie en kijken naar de effecten die kunst oefenen op onze welbevinden kan hebben.
Wat zullen we doen?
Eerst een meditatie die zal als doelstelling hebben onze emoties, gedachten en gevoelens op een goede richting sturen.
Dan zullen we samen tekenen, gesprekken met elkaar uitvoeren en schilderen en vorm geven aan onze vrouwelijke kwetsbaarheid.

Wat zal je doen?
Schilderen op zijde/linnen/katoen met textiel verf, guta en textiel markers. Ervaring niet vereist maar veel motivatie en zin om te doen!
Iedereen is welkom!
Prijs: €50/dag alle materialen inbegrepen.
Lijst materialen: sjaal van 45/180cm of een stuk lijnen 100/100 cm, enkele pootjes/spray Pebeo textielverf, guta, textiel markers, vernis, zeezout en een kader om de zijde te spannen. Het fixeren kunnen we achteraf doen met een strijkijzer. U bent van harte welkom!
Wees snel! De plaatsen zijn beperkt! OP=OP.

Bron: UiTinVlaanderen.be