De hazenschool (6+) - GEANNULEERD

OPGELET: FILM GEANNULEERD // Max wil liefst van al lid worden van de coolste bende van de stad. In plaats daarvan komt hij plots terecht op een merkwaardige plek in het bos. Daar waar hazen worden opgeleid tot paashazen! Samen met konijnenmeisje Emmy, ontdekt hij de geheime magie van de paashaas en leert wat het is om ergens thuis te horen. Opgelet: deze film werd geannuleerd. Tickethouders ...

Waar
CC Schoten - De Kaekelaar, Sint-Cordulastraat 10, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 5.0
Basistarief: € 5,00
-16/+60: € 3,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Contact
cultuurcentrum@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
OPGELET: FILM GEANNULEERD // Max wil liefst van al lid worden van de coolste bende van de stad. In plaats daarvan komt hij plots terecht op een merkwaardige plek in het bos. Daar waar hazen worden opgeleid tot paashazen! Samen met konijnenmeisje Emmy, ontdekt hij de geheime magie van de paashaas en leert wat het is om ergens thuis te horen.

Opgelet: deze film werd geannuleerd. Tickethouders worden automatisch op de hoogte gesteld van verplaatsingen of terugbetalingen.

Max, een konijnenjongen uit de stad, wordt opgesloten in een ouderwetse konijnenschool. Bovendien wordt de school belaagd door een slimme vossenfamilie die Pasen wil overnemen. Samen met het konijnenmeisje Emmy en de mysterieuze mevrouw Hermione leert Max niet alleen over de geheime magie van de paashaas, maar ook over waar hij echt thuishoort. Zal dit genoeg zijn om Pasen en zijn nieuwe vrienden te redden?

Een verhaal over een moedig konijn dat de waarde van een thuis leert appreciëren.