Dayna Kurtz

Dayna Kurtz is een veelzijdige dame. Van country ballad tot uitbundige rockabilly en van zwaar chanson tot sexy blues. Omwille van haar zo kenmerkende, krachtige en donkere stem wordt ze ook weleens vergeleken met Nina Simone, Jeff Buckley en Marianne Faithfull. De Amerikaanse Dayna Kurtz is een veelzijdige dame. Met haar songs bewandelt ze een wijd spectrum aan genres: van country ballad tot ...

Waar
CC Schoten - De Kaekelaar, Sint-Cordulastraat 10, 2900 Schoten
Wanneer
do 19/03 2020 om 20:00
Organisatie
Prijs
€ 16.0
Basistarief: € 16,00
abo: € 12,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Contact
cultuurcentrum@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
Dayna Kurtz is een veelzijdige dame. Van country ballad tot uitbundige rockabilly en van zwaar chanson tot sexy blues. Omwille van haar zo kenmerkende, krachtige en donkere stem wordt ze ook weleens vergeleken met Nina Simone, Jeff Buckley en Marianne Faithfull.

De Amerikaanse Dayna Kurtz is een veelzijdige dame. Met haar songs bewandelt ze een wijd spectrum aan genres: van country ballad tot uitbundige rockabilly en van zwaar chanson tot sexy blues. Omwille van haar zo kenmerkende, krachtige en donkere stem wordt ze ook weleens vergeleken met Nina Simone, Jeff Buckley en Marianne Faithfull.
Kurtz speelde in het verleden al samen met vele groten der aarde, zoals Elvis Costello, Richard Thompson, Rufus Wainwright, B.B. King en Norah Jones.