Cold War

Cold War is een film over een gepassioneerde romance tijdens de Koude Oorlog, die wordt bemoeilijkt door de politiek en tegenslagen. Zelden werd een destructieve liefde zo mooi in beeld gebracht. Wiktor is op zoek naar jonge artiesten om een ensemble op te zetten dat Poolse volksmuziek brengt. Zijn oog valt op de jonge en vrijgevochten Zula. De twee voelen zich tot elkaar aangetrokken. Al snel ...

Waar
CC Schoten - De Kaekelaar, Sint-Cordulastraat 10, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 5.0
Basistarief: € 5,00
Reservaties
Bestel tickets, Bestel tickets
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Contact
cultuurcentrum@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
Cold War is een film over een gepassioneerde romance tijdens de Koude Oorlog, die wordt bemoeilijkt door de politiek en tegenslagen. Zelden werd een destructieve liefde zo mooi in beeld gebracht.

Wiktor is op zoek naar jonge artiesten om een ensemble op te zetten dat Poolse volksmuziek brengt. Zijn oog valt op de jonge en vrijgevochten Zula. De twee voelen zich tot elkaar aangetrokken. Al snel ontstaat een gepassioneerde romance, die wordt bemoeilijkt door de politiek en allerlei tegenslagen. Dit meeslepende liefdesverhaal van regisseur Pawel Pawlikowski (Oscarwinnaar met ‘Ida’) speelt zich af tijdens de Koude Oorlog in de jaren 50. Zelden werd een destructieve liefde zo mooi in beeld gebracht.

Bekroond als beste Europese film en winnaar van de Gouden Palm in Cannes.

“Je hebt superlatieven en je hebt de lawine aan lof waaronder Cold War bedolven wordt.”
De Morgen