Clement Peerens Explosition

Laat alles vallen voor het beschavingswerk van de Clemens Peerens Explosition. Niemand blijft in zijn zetel plakken voor dit optreden dat speciaal voor ons in een spectaculair jasje werd gegoten. Jawel, de roemruchte Clement Peerens Explosition zet zijn beschavingswerk voort. Met de heldenbariton en het betonijzeren gitaarspel van de Clement zelf, het hormonenophitsende gezang van Aertbelïen ...

Waar
CC Schoten - De Kaekelaar, Sint-Cordulastraat 10, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 10.0
student (met kaart): 10.00 €
abo: 11.00 €
basis: 23.00 €
-25/+60: 21.00 €
Reservaties
Bestel tickets
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Contact
cultuurcentrum@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
Laat alles vallen voor het beschavingswerk van de Clemens Peerens Explosition. Niemand blijft in zijn zetel plakken voor dit optreden dat speciaal voor ons in een spectaculair jasje werd gegoten.

Jawel, de roemruchte Clement Peerens Explosition zet zijn beschavingswerk voort. Met de heldenbariton en het betonijzeren gitaarspel van de Clement zelf, het hormonenophitsende gezang van Aertbelïen Sylvain alsmede zijn aardbevingsaandrijvende baswerk, en om het af te ronden (hoewel die rondingen niet overdreven aanwezig zijn) het verbijsterende drumwerk van de frêle Lady Dave.

De leerrijke en ontroerende songs (door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed) van CPeX worden op deze openingsavond van het cultuurseizoen in een extra spectaculair jasje gegoten. Wat er allemaal te gebeuren staat, houden we nog even geheim, maar verwacht je aan glitter & glamour op CPeX-wijze.