Chiaroscuro

Johanna Lambrechts en haar ensemble laten ons graag kennismaken met 17de eeuwse muziek en haar muzikale verschillen tussen licht en donker. En vooral hoe het licht, ondanks de duisternis, toch steeds de bovenhand haalt. Marini, Uccelini, Frescobaldi, Castello, ... Rond de 17de eeuw was Italië de bakermat van het muzikale denken. Er ontstonden korte, interessante muzikale verhalen waarin ...

Waar
CC Schoten - Kasteel van Schoten (grote zaal), Kasteeldreef 61, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 12.0
Basistarief: € 12,00
abo: € 10,00
babysit: € 2,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Contact
cultuurdienst@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
Johanna Lambrechts en haar ensemble laten ons graag kennismaken met 17de eeuwse muziek en haar muzikale verschillen tussen licht en donker. En vooral hoe het licht, ondanks de duisternis, toch steeds de bovenhand haalt.

Marini, Uccelini, Frescobaldi, Castello, ... Rond de 17de eeuw was Italië de bakermat van het muzikale denken. Er ontstonden korte, interessante muzikale verhalen waarin contrasterende emoties elkaar snel afwisselen. De muziek is daarom soms erg expressief en spannend, soms sereen, maar toch intens. Uit een oneindig groot repertoire koos Chiaroscuro voor het programma ‘In Stil Moderno’ een paar klassiekers uit die tijd, afgewisseld met onbekender werk. Johanna Lambrechts en haar ensemble laten ons graag kennismaken met de muzikale verschillen tussen licht en donker. En vooral hoe het licht, ondanks de duisternis, toch steeds de bovenhand haalt.