Buurderij Schoten

!!! Onze Buurderij blijft tijdens de zomermaanden gewoon open!!! De oogst van de groenteboer valt immers niet stil, dus steek hem of haar een hart onder de riem en blijf ook in juli en augustus genieten van de meest smaakvolle en originele groentjes! Om onze trouwe 'Zomerburen' te belonen, gaan we opnieuw gebruik maken van een klantenkaart, geldig voor de ophaalmomenten van 7 juli tot en met ...

Waar
Jeugdhuis Kaddish
Vordensteinstraat 50, 2900 Schoten
Wanneer

tot

Open op:

  • Dinsdag van 18:30 tot 20:00
Organisatie
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Meer informatie
!!! Onze Buurderij blijft tijdens de zomermaanden gewoon open!!!

De oogst van de groenteboer valt immers niet stil, dus steek hem of haar een hart onder de riem en blijf ook in juli en augustus genieten van de meest smaakvolle en originele groentjes!

Om onze trouwe 'Zomerburen' te belonen, gaan we opnieuw gebruik maken van een klantenkaart, geldig voor de ophaalmomenten van 7 juli tot en met 25 augustus. Wie 5 ophaalmomenten haalt zal meteen een fraaie korting krijgen op zijn eerstvolgende bestelling!

Koop lokale en lekkere producten rechtstreeks van boeren en ambachtelijke producenten in jouw regio! Ook wie niets koopt is welkom voor een gezellige babbel!

Graag bestellen? Registreer je dan op www.boerenenburen.be, word lid van onze buurderij en bestel online de heerlijkste streekproducten voor ophaling op dinsdagavond!

Bron: UiTinVlaanderen.be