Buitenspeeldag 2019

Op woensdag 24 april is het Buitenspeeldag en ook in Schoten doen we mee! Op jouw favoriete televisiezenders valt er die dag helemaal niets te beleven. Die gaan een hele namiddag op zwart. Je hebt dan ook geen enkel excuus om binnen te blijven! Kom op 24 april naar het Cogelspark in Schoten, trommel je klasgenootjes, vriendjes, buurjongens en -meisjes op en maak er een spetterend avontuur van. ...

Waar
Cogelspark Deuzeld Schoten
Deuzeldlaan , 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Contact
jeugddienst@schoten.be
Telefoonnummer: 03 685 19 18
Meer informatie
Op woensdag 24 april is het Buitenspeeldag en ook in Schoten doen we mee! Op jouw favoriete televisiezenders valt er die dag helemaal niets te beleven. Die gaan een hele namiddag op zwart. Je hebt dan ook geen enkel excuus om binnen te blijven! Kom op 24 april naar het Cogelspark in Schoten, trommel je klasgenootjes, vriendjes, buurjongens en -meisjes op en maak er een spetterend avontuur van. Je kan deelnemen aan een leuke zoektocht of gewoon mee komen spelen en ravotten in de speeltuin!

Haal op voorhand je gratis Buitenspeelpakket af in de Balie Vrije Tijd in de Sint-Cordulastraat nr. 10 in Schoten. Dit kan zolang de voorraad strekt.

Hopelijk tot dan!

Bron: UiTinVlaanderen.be