Brain Freeze - GEANNULEERD

Brain Freeze is een voorstelling die je voortdurend op het puntje van je stoel dwingt. Tim leest je diepste gedachten en manipuleert je vrije wil. Zelfs je herinneringen zijn niet veilig met hem in de buurt. Verwacht van Tim Oelbrandt geen klassieke goochelshow. Hij mengt hypnose, theater en filmprojecties met livemuziek van Lili Grace. Hoe kunnen we ons leven zo lang mogelijk rekken? Sommigen ...

Waar
Cultuurcentrum Schoten - De Kaekelaar
Sint Cordulastraat 10, 2900 Schoten
Wanneer
do 12/11 2020 om 20:00 tot 20:00
Organisatie
Prijs
€ 16.0
Basistarief: € 16,00
student (met kaart): € 10,00
abo CC Schoten 2020-2021: € 12,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Contact
cultuurcentrum@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
Brain Freeze is een voorstelling die je voortdurend op het puntje van je stoel dwingt. Tim leest je diepste gedachten en manipuleert je vrije wil. Zelfs je herinneringen zijn niet veilig met hem in de buurt. Verwacht van Tim Oelbrandt geen klassieke goochelshow. Hij mengt hypnose, theater en filmprojecties met livemuziek van Lili Grace.

Hoe kunnen we ons leven zo lang mogelijk rekken? Sommigen zoeken hun heil in botox, vitaminesupplementen of yoga. Anderen vinden eerder troost in een leven na de dood. Brain Freeze zet onze drang naar eeuwig leven in de schijnwerpers.

Brain Freeze is een voorstelling die je voortdurend op het puntje van je stoel dwingt. Tim leest je diepste gedachten en manipuleert je vrije wil. Zelfs je herinneringen zijn niet veilig met hem in de buurt.

Verwacht van Tim Oelbrandt geen klassieke goochelshow. Hij mengt hypnose, theater en filmprojecties met livemuziek van Lili Grace. Met magie laat hij de grens tussen fictie en realiteit vervagen.