Bidboek - GEANNULEERD

OPGELET: VOORSTELLING GEANNULEERD // Elena Peeters voegt haar eigen stem toe aan een intentieboek uit de basiliek van Tongeren. Zo'n boek biedt ruimte voor iedereen om iets in te schrijven: smeekbedes, uitingen van hoop en dankbetuigingen. Met de opgetekende flarden van levens, vragen en bedenkingen weeft Elena een voorstelling. Opgelet: deze voorstelling werd geannuleerd. Tickethouders worden ...

Waar
CC Schoten - Koningshofkerk, Ruusbroeckplein z/n, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 14.0
Basistarief: € 14,00
student (met kaart): € 8,00
vriendenpas CC Schoten 2020-2021: € 11,00
aan de kassa met vriendenpas: € 12,00
basis: € 14,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Contact
cultuurcentrum@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
OPGELET: VOORSTELLING GEANNULEERD // Elena Peeters voegt haar eigen stem toe aan een intentieboek uit de basiliek van Tongeren. Zo'n boek biedt ruimte voor iedereen om iets in te schrijven: smeekbedes, uitingen van hoop en dankbetuigingen. Met de opgetekende flarden van levens, vragen en bedenkingen weeft Elena een voorstelling.

Opgelet: deze voorstelling werd geannuleerd. Tickethouders worden automatisch op de hoogte gesteld van verplaatsingen of terugbetalingen.

In de basiliek van Tongeren, bij het gouden beeld van Onze Lieve Vrouw, ligt een intentieboek: een blanco boek waarin mensen iets kunnen schrijven. Elke zondag wordt in de mis gebeden voor de smeekbedes, uitingen van hoop en dankbetuigingen die tijdens die week in het boek neergeschreven werden.

Elena Peeters werd gevraagd om een voorstelling te maken rond dit intentieboek. Aan de flarden van levens, vragen en bedenkingen die ze leest in het boek, voegt ze haar eigen stem toe.

Wanneer beslist iemand dat een last te zwaar wordt om alleen te dragen? Wanneer raapt iemand de moed bij elkaar om iets achter te laten in een boek? En wat betekent het om te geloven, in een tijd waarin individualisme hoogtij viert?