Bessenwandeling in het Wijtschot

De grote vogeltrek is volop aan de gang. Het Wijtschot is de ideale tussenstop voor deze globetrotters om nog eens bij te tanken. De vele bessenstruiken in het reebos en ook in de ecotuin hebben veel aantrek. Met wat geluk trekken er grote groepen lijsterachtigen zoals de Koperwiek en de Kramsvogel voorbij. Het Wijtschot heeft ook een rijke herfstflora. De Guldenroede, die we proberen te ...

Waar
4 Notelaars
Wijtschotbaan 12, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Reservaties
Telefoonnummer: 0498/397.173
Contact
Telefoonnummer: 0498/397.173
Meer informatie
De grote vogeltrek is volop aan de gang. Het Wijtschot is de ideale tussenstop voor deze globetrotters om nog eens bij te tanken. De vele bessenstruiken in het reebos en ook in de ecotuin hebben veel aantrek. Met wat geluk trekken er grote groepen lijsterachtigen zoals de Koperwiek en de Kramsvogel voorbij. Het Wijtschot heeft ook een rijke herfstflora. De Guldenroede, die we proberen te bestrijden, staat nu volop in bloei alsook de Herfstaster. Tientallen Dagpauwogen en andere vlinders zijn van de partij. De moeite om samen met onze gids Jan Vanleene eens te komen kijken.
Afspraak om 14 uur op de parking van de “4 notelaars” aan de Wijtschotbaan nr.12. Helaas niet geschikt voor rolwagens. Inschrijven hier https://docs.google.com/forms/d/13oSmP9pGbu_SoHEugtVN2bSmByhBbRmli6RB4pMB860/viewform?edit_requested=true&fbzx=-6868198866267052997. Honden niet toegelaten, ook niet aan de leiband.

Bron: UiTinVlaanderen.be