Beginnerscursus Eutonie: duurzame zelfzorg met je lichaam als kompas - AFGELAST

In deze introductiecursus (4 dagen in de paasvakantie) kan je proeven of de werkwijze van eutonie bij jou past. (juiste data zie op website) Eutonie is een elementaire én gefundeerde lichaamsmethode , die je helpt om goed voor je zelf te zorgen in het dagelijkse leven en fit en gezond te blijven tot op hoge leeftijd. Het niet in balans zijn van je lichaamstonus (spanning), vertaalt zich ...

Waar
Tibetaans Instituut vzw
Kruispadstraat 33, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 180.0
Basistarief: 180,00 €
studenten - werkzoekenden: 100,00 €
leden BGJG: 150,00 €
Reservaties
www.eutonie.info
Telefoonnummer: 014/43.65.11
Contact
Telefoonnummer: 03/288.81.91, 014/43.65.11
Meer informatie
In deze introductiecursus (4 dagen in de paasvakantie) kan je proeven of de werkwijze van eutonie bij jou past. (juiste data zie op website)
Eutonie is een elementaire én gefundeerde lichaamsmethode , die je helpt om goed voor je zelf te zorgen in het dagelijkse leven en fit en gezond te blijven tot op hoge leeftijd.

Het niet in balans zijn van je lichaamstonus (spanning), vertaalt zich in een waaier aan fysieke én mentale problemen, of ouderdomskwaaltjes.
Het is voor ieder persoon een weldaad om te onthaasten en te verstillen zodat jij jezelf niet verliest in alles wat buiten jou, aan je 'trekt'. Het is een attitude die kan geleerd en geoefend worden. Dit geeft vertrouwen in jezelf, waardoor je op een rustige én adequate manier kan omgaan met de dingen die van 's morgens tot 's avonds op je afkomen.
De tonus die terug zijn normale evenwicht hervind, (eu- tonie) is een weldaad voor lichaam en geest! Meer info én ervaringen van deelnemers op www.eutonie.info en www.eutonie-kempen.com

Bron: UiTinVlaanderen.be