Beautiful Boy

Wanneer David ontdekt dat één van zijn kinderen worstelt met een drugsverslaving, stort zijn wereld plots in. David besluit om actie te ondernemen in de hoop zijn zoon te begrijpen en te redden. Maar hoe red je iemand die (misschien) niet gered wil worden? Wanneer David ontdekt dat één van zijn kinderen worstelt met een drugsverslaving, stort zijn wereld plots in. Nic is verslaafd aan ...

Waar
CC Schoten - De Kaekelaar, Sint-Cordulastraat 10, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Thema
Prijs
€ 5.0
Basistarief: € 5,00
Reservaties
Bestel tickets, Bestel tickets
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Contact
cultuurcentrum@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
Wanneer David ontdekt dat één van zijn kinderen worstelt met een drugsverslaving, stort zijn wereld plots in. David besluit om actie te ondernemen in de hoop zijn zoon te begrijpen en te redden. Maar hoe red je iemand die (misschien) niet gered wil worden?

Wanneer David ontdekt dat één van zijn kinderen worstelt met een drugsverslaving, stort zijn wereld plots in. Nic is verslaafd aan crystal meth, één van de meest verslavende en destructieve drugs ter wereld. David besluit om actie te ondernemen in de hoop zijn zoon te begrijpen en redden. Maar hoe red je iemand die (misschien) niet gered wil worden?
Beautiful Boy is een prachtige ode aan (ouder)liefde, maar wijst ook op de grenzen ervan.

Met zijn eerste Engelstalige film schiet Felix van Groeningen (The Broken Circle Breakdown, De Helaasheid der Dingen) meteen in de roos.