Baloji (Concert)

✔INFO✔ Zo'n twintig jaar geleden maakte BALOJI als MC Balo al heel wat furore met de Luikse rapformatie Starflam: duistere, maar tegelijk ook dansbare old school boombap was hét handelsmerk van de groep. In 2004 begon Baloji aan een solo-avontuur, en daarbij verbreedde de artiest z'n muzikale horizon alleen maar. Soulvolle ritmes, tropische vibes, r&b, hiphop, afrobeat: zowat alles wat maar ...

Waar
Jeugdhuis Kaddish
Vordensteinstraat 50, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 7.0
Basistarief: 7,00 €
+25 jaar: 10,00 €
Meer informatie
✔INFO✔

Zo'n twintig jaar geleden maakte BALOJI als MC Balo al heel wat furore met de Luikse rapformatie Starflam: duistere, maar tegelijk ook dansbare old school boombap was hét handelsmerk van de groep. In 2004 begon Baloji aan een solo-avontuur, en daarbij verbreedde de artiest z'n muzikale horizon alleen maar.

Soulvolle ritmes, tropische vibes, r&b, hiphop, afrobeat: zowat alles wat maar een beetje funky klinkt en groovet, betrekt Baloji in die unieke sound. Voor Kinshasa Succursale (2012) kreeg hij van de Britse krant The Telepgraph de volle vijf sterren, met de gevleugelde woorden "Baloji's Kinshasa Succursale is a beautiful collage of soulfully rocking flavours." The Guardian noemt hem dan weer "een punkpriester die funk en ragga samenbrengt".

Meer recent verscheen de de EP 64 Bits and Malachite, met de catchy singles 'Unité & Litre' en 'Spoiler'. Sinds kort kan je ook 'L'hiver Indien' hier en daar horen voorbijkomen: de track schopte het namelijk tot in de soundtrack van FIFA 18.

✔TICKETS✔

Voorverkoop:

- 25 jaar: € 7 in vvk
+ 25 jaar: € 10 in vvk

Tickets zijn online te koop via deze link:
https://baloji-support.eventsquare.co/nl/sllvoctwllou/i6xnlpua9hjl?preview_token=2096567d-a441-4b56-b44a-929b918d958d

Avondkassa: € 12

✔TIMINGS✔

Deuren: 20u00
Timetable: TBA

✔ADRES✔

Jeugdhuis Kaddish
Vordensteinstraat 50, 2900 Schoten

meer info: www.kaddish.be

Bron: UiTinVlaanderen.be