Aperitiefconcert: Zeitspiel Klavierduo: Bart Rodyns & Nicolas Callot - GEANNULEERD

Eeuwen, tradities en klanken overspannen Bart Rodyns en Nicolas Callot met hun scala aan mogelijke toetsinstrumenten. In de late 19de eeuw werden de arrangementen van grote en bekende muziekwerken vaak aangepast voor thuisgebruik. In Liebestraum herstellen Bart en Nicolas deze praktijk in ere en brengen ze zowel historische als eigen arrangementen. In de late 19de eeuw werden de arrangementen ...

Waar
CC Schoten - De Kaekelaar, Sint-Cordulastraat 10, 2900 Schoten
Wanneer
zo 14/02 2021 om 11:00
Organisatie
Prijs
€ 12.0
Basistarief: € 12,00
vriendenpas CC Schoten 2020-2021: € 10,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Contact
cultuurdienst@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
Eeuwen, tradities en klanken overspannen Bart Rodyns en Nicolas Callot met hun scala aan mogelijke toetsinstrumenten. In de late 19de eeuw werden de arrangementen van grote en bekende muziekwerken vaak aangepast voor thuisgebruik. In Liebestraum herstellen Bart en Nicolas deze praktijk in ere en brengen ze zowel historische als eigen arrangementen.

In de late 19de eeuw werden de arrangementen van grote en bekende muziekwerken vaak aangepast voor thuisgebruik. Deze praktijk willen Bart Rodyns en Nicolas Callot in ere herstellen, met zowel historische als hun eigen arrangementen.

Als toetsenisten beheersen Bart en Nicolas de verschillende historische klavierduo’s als geen ander. Met hun arsenaal aan mogelijke toetsinstrumenten overspannen ze verscheidene eeuwen, tradities en klanken.