Aperitiefconcert: Firgun Ensemble - ONLINE

ONLINE STREAMING // 'Firgun' is een onvertaalbaar woord uit het Hebreeuws en betekent zoveel als: ‘Blij zijn om het geluk dat een ander te beurt valt’. Het Firgun Ensemble specialiseert zich in het repertoire voor klarinet en strijkkwartet. Muziek van o.a. Glazunov, Mozart en Piazzolla zal u te beurt vallen. Dit concert zal op 14/03 om 11u online gestreamd worden op ons YouTubekanaal: ...

Waar
CC Schoten - Online, Sint-Cordulastraat 10, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 12.0
Basistarief: € 12,00
vriendenpas CC Schoten 2020-2021: € 10,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Contact
cultuurdienst@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
ONLINE STREAMING // 'Firgun' is een onvertaalbaar woord uit het Hebreeuws en betekent zoveel als: ‘Blij zijn om het geluk dat een ander te beurt valt’.
Het Firgun Ensemble specialiseert zich in het repertoire voor klarinet en strijkkwartet. Muziek van o.a. Glazunov, Mozart en Piazzolla zal u te beurt vallen.

Dit concert zal op 14/03 om 11u online gestreamd worden op ons YouTubekanaal: https://www.youtube.com/channel/UCcCgM2KqcoEnkeb1DNvLZrw
Vooraf reserveren is niet nodig, uw vrije bijdrage is welkom!

Tussen de muren van het Antwerpse en het Brusselse conservatorium zag het Firgun Ensemble in 2017 het levenslicht. Deze jonge Belgische kamermuziekgroep specialiseert zich in het repertoire voor klarinet en strijkkwartet.

In 2018 won het ensemble niet alleen de eerste prijs van het Storioni Willem Twee Concours, maar ook de publieksprijs. Als bekroning hiervoor werd het Firgun Ensemble uitgenodigd door NPO Radio 4 voor zijn radiodebuut vanuit de Spiegelzaal van het Concertgebouw in Amsterdam. Het Firgun Ensemble is ook verbonden aan de Nederlandse organisatie Kunst in de kamer, waar het concerten brengt in unieke huiskamers in Nederland. 

Je mag een prachtig programma verwachten met muziek van Glazunov, Mozart en Piazzolla.