8.2 (14+) - GEANNULEERD

OPGELET: VOORSTELLING GEANNULEERD // Rapmuziek. Hoe vat je de essentie van een muziekstijl die zichzelf blijft uitvinden over trends en generaties heen? Choreograaf Radouan Mriziga en zeven jonge dansers bundelen alles wat rap uniek maakt tot een expressieve dansvoorstelling. Opgelet: deze voorstelling werd geannuleerd. Tickethouders worden automatisch op de hoogte gesteld van verplaatsingen ...

Waar
CC Schoten - De Kaekelaar, Sint-Cordulastraat 10, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 12.0
Basistarief: € 12,00
student (met kaart): € 6,00
vriendenpas CC Schoten 2020-2021: € 10,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Contact
cultuurcentrum@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
OPGELET: VOORSTELLING GEANNULEERD // Rapmuziek. Hoe vat je de essentie van een muziekstijl die zichzelf blijft uitvinden over trends en generaties heen? Choreograaf Radouan Mriziga en zeven jonge dansers bundelen alles wat rap uniek maakt tot een expressieve dansvoorstelling.

Opgelet: deze voorstelling werd geannuleerd. Tickethouders worden automatisch op de hoogte gesteld van verplaatsingen of terugbetalingen.

Voor deze hedendaagse dansproductie liet choreograaf Radouan Mriziga zich inspireren door een oude liefde: de rapmuziek. Samen met zeven jonge dansers verdiepte hij zich in alles wat rap uniek maakt: het ritme, de flow, de statements en gebaren, en de geschiedenis van de grandmasters tot Kendrick Lamar. Zo probeert Mriziga de essentie te vatten van een muziekstijl die trends overstijgt en generaties overleeft door zichzelf telkens opnieuw uit te vinden. 

“Bij een voorstelling op en over rapmuziek verwacht je wellicht loeiharde muziek, veel obscene gebaren en geleuter over geld en seks. Maar zo loopt het helemaal niet in 8.2. Het genre is hier een vehikel voor, of zelfs de expressie van wat een generatie bezig houdt.” – Etcetera