Oproep: toon je tuin aan andere tuinliefhebbers op de opentuindagen

opentuindagen kom binnen in mijn buiten Schoten inschrijven

Heb jij een mooie, inspirerende of originele tuin? Een tuin met een speciale plantenverzameling, charmante uitstraling of familietuin? Toon je groene oase op de opentuindagen “Kom binnen in mijn buiten” in het weekend van 3 en 4 juni. 

De eerste editie van de opentuindagen in 2016 was een succes. De negen deelnemende tuinen werden drukbezocht door enthousiaste bewonderaars. Het zou mooi zijn, moesten er dit jaar ook enkele nieuwe tuinen worden aangeboden. Inschrijven kan tot 29 maart.

Wie deelneemt aan “Kom binnen in mijn buiten” mag rekenen op een professionele ondersteuning van de organisatie. Elke tuin wordt gratis gepromoot via de gemeentelijke website, de lokale infobladen, flyers met plannetje en affiches. De bewegwijzering in je straat en aan de ingang wordt ook voor je opgehangen. Er is een verzekering, door het gemeentebestuur afgesloten, voor de bezoekers in je tuin (voor burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen).

Heb je een artistieke hobby, dan kan je die ook tentoonstellen of uitvoeren tijdens de opentuindagen,

Inschrijven

  • Opentuindagen: 3 & 4 juni
  • Inschrijven vóór 29 maart
  • milieudienst@schoten.be of 03 685 04 62
  • Tijdens een infovergadering begin april hoor je in detail wat er verwacht wordt, hoe zo’n dagen verlopen en de ervaringen van tuineigenaars die vorig jaar deelnamen. 
Terug naar nieuwsoverzicht