Nieuws

Omgevingsvergunning uitstellen gemeentehuis Schoten

Het schepencollege heeft besloten om de omgevingsvergunning pas in te voeren op 1 juni 2017.  

Vanaf begin maart 2017 wordt de Schotensteenweg (N115) in Brecht tussen de Beukenlei/Handelslei (N117) en de Kapelstraat helemaal opnieuw aangelegd.

vacature diensthoofd financiën brandweer zone rand schoten

Brandweer Zone rand zoekt een diensthoofd financiën. Je staat onder andere in voor de coördinatie van de opdrachten binnen de dienst, je ontwikkelt het financiële beleid, beheert de financiële processen en bereidt het budget voor.

kachel open haard haardvuur zwitserse methode Schoten

Probeer je kachel eens andersom aan te steken. 'Wablieft?' horen we je al denken. Door je vuur andersom op te bouwen (volgens de Zwitserse methode) krijg je heel wat minder rookontwikkeling. Dat is aangenamer voor iedereen!

mensenzorg cheque Anapneusis Schoten goede doel goed doel

Met de opbrengsten die Mensenzorg uit de verkoop en de recyclage van textiel en oude kleren haalt, wordt jaarlijks een goed doel in onze gemeente gesteund.

Antwerp 10 Miles Schoten

Neem je dit jaar deel aan de Antwerp 10 Miles en zoek je nog extra motivatie? Train dan wekelijks met andere Schotenaren voor de 10 Miles. Sportoase en Schoten Atletiek Vereniging organiseren een heuse loopactie.

evenementenloket gemeente Schoten

Vanaf nu gebeurt de aanvraag voor een evenement volledig via een gebruiksvriendelijke website.

vogelgriep ophokplicht Schoten België

Op 1 februari 2017 werd een vogelgriepvirus vastgesteld bij een hobbyhouder. Daardoor zullen de maatregelen tegen vogelgriep versterkt worden.